vissaventure.com

Lirik Lagu Babar Pisan - Ndarboy Genk ft Dike Sabrina - News

Lagu yang dibawakan Ndarboy Genk ft Dike Sabrina - Babar Pisan (YouTube Mabes Balker Music)

Lagu bertajuk 'Babar Pisan' yang dibawakan oleh Ndarboy Genk ft Dike Sabrina telah rilis.

Lagu 'Babar Pisan' ini sudah dirilis pada 1 April 2024 melalui channel YouTube Mabes Balker Music.

Langsung saja simak lirik lagunya.

Baca Juga: Lirik Lagu Anak Islami 'Bernyanyi Lagu Lebaran' - Hafiz dan Hafizah

Jaluk ati wis tak kei
Jaluk kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Aku kadung kasmaran
Aku wedi kelangan
Sumpah janjimu urip selawase
Nangging jebule tresnomu mung dolanan

Janji urip bebarengan
Nganti maut memisahkan
Nanging sliramu kegodo wedoan
Entek ati entek bondo babar pisan

Jaluk ati wis tak kei
Jaluk kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Aku kadung kasmaran
Aku wedi kelangan
Sumpah janjimu urip selawase
Nanging jebule tresnomu mung dolanan

Janji urip bebarengan
Nganti maut memisahkan
Nanging sliramu kegodo garangan
Entek ati entek bondo babar pisan

Jaluk ati wis tak kei
Jaluk kuwi tak paringi
Jiwo rogo bondo dunyo tak wenehi

Lemah sawah wis tak doli
Kanggo kowe sing tak sayangi
Jebulane pungkasane babar pisan

Terkini Lainnya

Tautan Sahabat